Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


The time has come...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
The time has come



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 16-Jul-2007 10:55
Dad In Law now a fulltime Daddy!
32 tahun dah Ayah (My father in law) berkhidmat dengan perkhidmatan awam. Jumaat lepas saya menyaksikan satu detik yang agak touching. Tak pernah nampak ayah sampai menangis. Dia sebak nak meninggalkan orang2 yang dia sayang dalam Kementerian. Ayah seorang yang workaholic dan sangat komited dengan kerja dia.







Beberapa bulan sebelum bersara, Ayah dah happy sangat. Dah mula angkat barang balik rumah. Macam tak sabar nak bersara pun ada. Tapi masa bagi last speech tu menangis jugak ayah. For me, itu airmata mahal, pasal jarang2 keluar. My wife have different point of view...she said ayah poyo. Whatever it is, now easier to see him at home.

Sekarang ayah dah jadik fulltime "ayah". Ok lah tu, sementara dia sambung tugasan lain di Bangkok nanti untuk 3 tahun. Knowing ayah, tak tahu pulak dia boleh duduk rumah diam2. Kepada ayah, selamat bersara dan selamat hari jadi.

Dari

Saiful & Kak Long

© Pidgin Technologies Ltd. 2016